Η «Δρόγη» προσέχει τους αθλητές (photos)!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

drogi3Το rockngoal.com.gr ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη «Δρόγη», μία από τις ιστορικότερες γωνίες της Λάρισας (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ), και σας συστήνει τα νέα προϊόντα της.

Των Παύλου Μόκκα - Κυριάκου Αποστόλου
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Αρχικά, θα εστιάσουμε σε μια αθλητική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ στη συνέχεια, θα δούμε τις λιποσωμιακές φόρμουλες που μπορείτε να τις βρείτε στη «Δρόγη»...

L Carnitine

My elements sports...

Η σειρά myelements sports από την ISOPLUS, αποτελεί μια αθλητική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του οργανισμού, όσων ασχολούνται με τα sports & fitness. Περιλαμβάνει προϊόντα ιδανικά για άτομα που είτε αθλούνται συστηματικά και έντονα, είτε αποφασίζουν να εντάξουν στο εξής την άσκηση στην καθημερινότητά τους.

Κάθε προϊόν έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, στις απαιτούμενες ποσότητες και με τρόπο που να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού που ασκείται, αλλά ταυτόχρονα να φροντίζουν να διατηρείται το σώμα υγιές, δυνατό και γεμάτο ευεξία, ώστε να επιτυγχάνονται οι επιθυμητές επιδόσεις και στόχοι.

drogh banner

- Λιποσωμιακές φόρμουλες, το μέλλον των συμπληρωμάτων διατροφής -

Τα λιποσώματα είναι δομές που συντίθενται κυρίως από λιπίδια, συνήθως σε φωσφολιπίδια. Αμέσως μετά την πρώτη αναφορά της τυχαίας δημιουργίας τους το 1964, έγινε φανερό ότι οι δομές αυτές θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως συστήματα μεταφοράς με βιολογικό ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που τα λιποσώματα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό, όπως τα περισσότερα κύτταρα, το σώμα μας τα αναγνωρίζει σαν μία φιλική ουσία.

Αυτά απορροφώνται εύκολα στην κυκλοφορία του αίματος συγχωνεύονται με τις κυτταρικές μεμβράνες και απελευθερώνουν το περιεχόμενό τους σε θρεπτικά συστατικά απευθείας στα κύτταρά μας. Αυτός είναι ο λόγος που τα λιποσώματα είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος μεταφοράς των θρεπτικών ουσιών.DoctorsF

Τις λιποσωμιακές φόρμουλες της Doctor's Formulas θα τις βρείτε στη Δρόγη!

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia