Έναρξη συνεργασίας με «Δρόγη»!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Drogi

Με την εμπειρία 25 χρόνων και την αφοσίωση στο αντικείμενο της εναλλακτικής φυτικής φροντίδας, η «Δρόγη» αποτελεί εγγύηση για όποιον επιθυμεί να δοκιμάσει τρόπους, ώστε να βελτιώσει την υγεία και την αύρα του.

Των Παύλου Μόκκα - Κυριάκου Αποστόλου
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Στο κέντρο της Λάρισας, στη γωνία των οδών Κούμα - Ρούσβελτ 10, το κατάστημα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τα εκλεκτά του προϊόντα στους κατοίκους της Λάρισας και όχι μόνο, διότι το διαδικτυακό τους περιβάλλον είναι απόλυτα προσβάσιμο.

Το όνομα της επιχείρησης προέρχεται από τον ομώνυμο όρο που συνδέεται με τα φαρμακευτικά φυτά. «Δρόγη» ονομάζεται το μόνο μέρος του φυτικού οργανισμού, π.χ. φύλλα, ή φλοιός, η σπέρματα, η άλλο όργανο του φυτού, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη θεραπευτική δράση του.

Η διάθεση των προϊόντων της «Δρόγης» αφορά φυσικά συμπληρώματα διατροφής, φυτικά καλλυντικά για την γυναίκα και τον άντρα, για αθλητές και ανθρώπους με επίπονη εργασία και διάφορα άλλα είδη από τις μεγαλύτερες αναγνωρισμένες παγκοσμίως ελληνικές εταιρίες.

Οι άνθρωποι που ίδρυσαν την εταιρία, φρόντισαν από την αρχή να συνεργαστούν αποκλειστικά με αντίστοιχες μεγάλες διεθνείς φυτικές εταιρίες, όπως η «Crabtree & Evelyn», η ιστορία της οποίας ξεκινάει από το 1972 στην Αγγλία.

Επίσης, στη «Δρόγη» δίνεται η ευκαιρία και σε μικρότερους Έλληνες παραγωγούς να προβάλλουν τα προϊόντα τους, πάντα στο ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας, αφού στους ανθρώπους της υπάρχει η συναίσθηση της σημαντικότητας της στήριξης και στην ελληνική αγορά, πάντα σε ανάλογες με την εποχή τιμές.

Το rockngoal.com.gr εκτίμησε από την πρώτη στιγμή γνωριμίας τους ανθρώπους της «Δρόγης» για το ήθος, την αφοσίωση και τη συνέπειά τους, και τους ευχαριστεί για την έναρξη της συνεργασία μαζί τους, ευελπιστώντας πως αυτή θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια!

- Σε επόμενες δημοσιεύσεις μας θα μάθετε περισσότερα για τη «Δρόγη» και τα προϊόντα της -

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia