Ένας ξενώνας... «Μύθος»! (pics)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

MithosPanoΗ ΑΕΛ,  επέστρεψε στα «σαλόνια» της Super League μετά από πέντε χρόνια, κι επέλεξε το Ελατοχώρι για την προετοιμασία της, όπως και ο Απόλλων Λάρισας αμέσως μετά το «σφράγισμα» της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Κυριάκος Αποστόλου - Παύλος Μόκκας
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)
MithosPisina

Στα Πιέρια Όρη, δε θα μπορούσαν να καταλύσουν κάπου αλλού, εκτός από το ξενοδοχείο «Μύθος». Σε υψόμετρο 800 μέτρων, πάνω στα Πιέρια Όρη, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το Ελατοχώρι και οχτώ χιλιομέτρων από το χιονοδρομικό κέντρο, ο παραδοσιακός ξενώνας «Μύθος» κοσμεί την περιοχή και προσφέρεται ως μια ανάσα «πολιτισμού» και ως ένα ασφαλές καταφύγιο στο αχανές, αλλά γραφικό τοπίο του βουνού. Χτισμένο μέσα σε απίστευτα όμορφη βλάστηση, περιτριγυρισμένο από εκατοντάδες έλατα και δέντρα που κάνουν την αρχέγονη αίσθηση της φύσης οικεία στον επισκέπτη, ενισχύει ακόμα περισσότερα τη «θέση» του με τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά πάνω από όλα, με τους ανθρώπους, οι οποίοι το διαχειρίζονται. Το πλέον κατάλληλο μέρος για την προετοιμασία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού διαθέτει δύο γήπεδα με ιδανικό αγωνιστικό χώρο.
mpala

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Άγγελου Αναστασιάδη, του προπονητή της ΑΕΛ, στη «Media Day» των «βυσσινί» εκεί, για την άψογη φιλοξενία και το ιδανικό οικογενειακό κλίμα που υπήρξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της παραμονής των «βυσσινί».

Μπορεί η γραφική τοποθεσία να αποτελεί από μόνη της το δεδομένο κίνητρο για να επισκεφτεί κάποιος το Ελατοχώρι και το ξενοδοχείο, όμως, όπως προαναφέρθηκε, το «όπλο» του «Μύθου», αποτελούν οι ίδιοι οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί. Από την ιδιοκτησιακή του κεφαλή, τον κ. Σωτήρη Τουλιαρή, μέχρι τον τελευταίο χρήσιμο «κρίκο» στην «αλυσίδα» της εργασιακής ομάδας. Η κ. Δήμητρα, η κ. Ντίνα και ο κ. Γιάννης, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κουζίνα και όπου αλλού χρειαστεί, ο κ. Αστέρης που μαγειρεύει 30 χρόνια για το ξενοδοχείο, όλοι τους πρόθυμοι και προσιτοί, με τη σοβαρότητα που απαιτεί η ιδιότητά τους, αλλά και με το χαμόγελο που επιλέγουν οι ίδιοι να μοιράζουν απλόχερα σε όλους τους θαμώνες, ανήκουν σε εκείνους τους ανθρώπους που χαίρεσαι και επιζητείς τη συναναστροφή μαζί τους.MithosDimitra

Για όλους αυτούς τους λόγους, νομίζουμε πως ο παραδοσιακός ξενώνας «Μύθος» αξίζει να είναι η πρώτη επιλογή για όσους επιλέγουν να γνωρίσουν τις ομορφιές του βουνού της Πιερίας. Το μόνο που μένει να προσθέσουμε σαν τελευταίο σχόλιο και να δηλώσουμε εμείς, ως rockngoal.com.gr, είναι «ευχαριστούμε» και «εις το επανιδείν».MithosEkso

MithosFanela

Καταλληλότερος να μιλήσει για το ξενοδοχείο, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη, κ. Σωτήρη Τουλιαρή, ο οποίος σε συνέντευξη για το rockngoal.com.gr αναφέρθηκε στα στοιχεία που προσφέρει στον επισκέπτη του ο «Μύθος».

Αναλυτικά:

-Καλησπέρα. Καταρχάς, πείτε μας δύο λόγια για το ξενοδοχείο και για το μέρος όπου βρίσκεται...

«Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον ορεινό όγκο των Πιερίων σε υψόμετρο 840 μέτρων και είναι ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που κατακλύζεται από έλατα. Αποτελεί ιδανικό μέρος για όποιον θέλει να ξεφύγει από το άγχος της πόλης και γενικά από την καθημερινότητα. Εμείς από την πλευρά μας προσφέρουμε τις απαραίτητες ανέσεις για να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας».

-Πόσα χρόνια ιστορίας έχει το ξενοδοχείο;

«Είμαστε το πρώτο ξενοδοχείο που κτίστηκε στο Ελατοχώρι και φέτος θα κλείσουμε τα 19 χρόνια ιστορίας».

MithosTouliaris

-Ποιος είναι οι ομάδες με το μεγαλύτερο κύρος, πλην της ΑΕΛ, που έχουν εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο «Μύθος»;

«Έχουν περάσει γενικά πολλές ομάδες από το ξενοδοχείο μας. Ενδεικτικά, στον «Μύθο» έχει καταλύσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, του Άρη, της Ανόρθωσης, του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Μανχάιμ από Γερμανία, της Ουτρέχτης, της Εθνικής Ουκρανίας. Μέσα από τα χρόνια και την σκληρή προσπάθεια έγινε γνωστό το ξενοδοχείο-αθλητικό κέντρο και μας προτιμούσαν όλο και περισσότερες ομάδες».

-Οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και φαντάζομαι πως είστε ο κύριος αρμόδιος;

«Υπάρχει μεγάλος αριθμός προσωπικού και φυσικά διαθέτω βοηθούς γιατί έχουμε πολλές ευθύνες. Για να συντηρηθούν οι εγκαταστάσεις και να τις προσφέρουμε στον κόσμο, θέλει πολύ αγάπη και αφοσίωση».

-Ποια είναι τα κριτήρια ώστε να σας επισκεφθεί ο κόσμος;

«Το βασικότερο από όλα είναι η επαφή του κόσμου με την φύση όπως επίσης και το αθλητικό κομμάτι. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το βουνό είναι γεμάτο με διαδρομές για mountain bike και πεζοπορία. Είναι ένα μέρος που κάποιος θα ξεκουραστεί σωματικά, και κυρίως, ψυχικά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει από τη φασαρία της πόλης και τις υποχρεώσεις του».

-Πληροφορηθήκαμε ότι πολύς κόσμος από τη Λάρισα ταξιδεύει για διακοπές στο ξενοδοχείο.

«Βεβαίως είχαμε και έχουμε κόσμο από τη Λάρισα. Μας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση για τις υπηρεσίες μας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Προσκαλούμε όποιον δεν έχει έρθει ακόμα, να έρθει να μας γνωρίσει και φυσικά σε αυτούς που μας ξέρουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους».

-Κλείνοντας, θέλουμε να κάνετε ένα σχόλιο για την ΑΕΛ που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία.

«Καλή δύναμη στην ΑΕΛ! Δεν τη φοβάμαι, βλέπω πώς δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και θα έχει καλή πορεία. Υπάρχει καλή επικοινωνία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδος. Να αναφερθώ και συγκεκριμένα στον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος πάνω απ’ όλα είναι εξαιρετικός άνθρωπος, «δένει» την ομάδα με τον σωστό τρόπο αλλά το πιο σημαντικό την κάνει οικογένεια».

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia