Μία ξεχωριστή βραδιά στο... «Selfie» (photos)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

selfie1

Ένα όμορφο βράδυ, γεμάτο μπάσκετ έζησε η συντακτική ομάδα του rockngoal.com.gr που παρακολούθησε το έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών του ΝΒΑ.

Του Βασίλη Σιώκα
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile - Facebook Profile)

Οι φίλοι του αθλήματος παρά τo ακατάλληλο της ώρας αποφάσισαν να το... ξημερώσουν μπροστά στις οθόνες του «Selfie Coffee Bar» βλέποντας τον Λεμπρόν και την παρέα του απέναντι στους «μπόμπερ» των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, να «μονομαχούν» για το «δαχτυλίδι»!

Ανάμεικτα συναισθήματα κατά την διάρκεια του αγώνα αφού το γνωστό καφέ «χωρίστηκε» στην μέση με τους υποστηρικτές των Cavs και των «πολεμιστών», να έχουν το δικό τους άγχος, για την έκβαση του αποτελέσματος. Υπήρχαν βέβαια και οι ουδέτεροι που βρέθηκαν στη Γιάννουλη «καθαρά» για το υπερθέαμα που φυσικά δεν έλειψε αφού ήταν ένας από τους καλύτερους τελικούς των τελευταίων χρόνων με αρκετές αλλαγές στο σκορ και συγκινήσεις.

Στη διάρκεια της βραδιάς που είχε συγκλονιστική «εξέλιξη» με πρωταθλητές στο τέλος την παρέα του «Βασιλιά», όσοι βρέθηκαν στο «Selfie Coffee Bar», μαζί με τους εκπροσώπους του rockngoal.com.gr, «έβγαλαν» μια αναμνηστική φωτογραφία, για να τιμήσουν την ιδέα ενός μαγαζιού εστίασης που δύσκολα την συναντάς αλλού, διότι να παραμένεις «ανοικτά» για έναν τελικό ΝΒΑ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι πραγματικά πρωτότυπο.

DiogenisAcademy

Siourasnew

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia