Ξανά γαμπρός ο Κώστας Πηλαδάκης!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

piladakis papadopoulou

Για το νυφικό των ονείρων της ψάχνει ήδη η Ειρήνη Παπαδοπούλου, µετά την πρόταση γάµου που δέχτηκε από τον επιχειρηµατία σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη.

Έπειτα από πέντε χρόνια φλογερού έρωτα, αρκετούς χωρισµούς και επανασυνδέσεις, το ζευγάρι αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα για να επισηµοποιήσει τη σχέση του. Οπως µαρτυρούν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ο Κώστας Πηλαδάκης έκανε πριν από µερικές εβδοµάδες πρόταση γάµου στη σύντροφό του, η οποία δέχτηκε να γίνει σύζυγός του. Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον 50χρονο επιχειρηµατία. Ο δεύτερος ήταν με την Ντορέττα Παπαδηµητρίου, ο οποίος κράτησε επτά χρόνια και χάρισε και στους δύο τα αγόρια τους, τον 10χρονο σήµερα ∆ιονύση και τον 9χρονο Φίλιππο. Οσο για την 33χρονη εντυπωσιακή τραγουδίστρια, δηλώνει ενθουσιασµένη µε αυτή τη νέα προοπτική στη ζωή της και ήδη κάνει έρευνα αγοράς για το νυφικό των ονείρων της, που θα την κάνει να λάµπει ακόµα περισσότερο την πιο όµορφη ηµέρα της ζωής της.

Η εντυπωσιακή Ειρήνη, όσα χρόνια είναι στο πλευρό του γνωστού επιχειρηµατία και πρώην προέδρου και μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, έχει καταφέρει να «χτίσει» µία πολύ ζεστή και τρυφερή σχέση µε τους γιους του. Όµως, δεν έχει κρύψει σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της την ανάγκη της να αποκτήσει και τα δικά της παιδιά. «Είµαι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην ιδέα να αποκτήσω παιδί», είχε δηλώσει παλαιότερα η τραγουδίστρια, καθιστώντας σαφείς τις επιθυµίες της σε προσωπικό επίπεδο. Και τώρα, που αναµένεται να ετοιµάσουν τον γάµο τους, ο οποίος θα γίνει µέσα στο 2017, η Ειρήνη βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να ζήσει αυτό το όνειρό της, σύμφωνα με τη Real.

Σε πρακτικό επίπεδο, πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα για το ζευγάρι, αφού ζουν εδώ και τέσσερα χρόνια κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όµορφο σπίτι στη Γλυφάδα.

Ανθρωποι χαµηλών τόνων και οι δύο, σπάνια µιλούν για την προσωπική τους ζωή και, όπως τονίζουν πρόσωπα από το περιβάλλον τους, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και τον επικείµενο γάµο τους. Θα φροντίσουν να µην το µάθει κανείς παρά µόνο οι πολύ στενοί φίλοι και συγγενείς.

Είναι, πάντως, από τα ζευγάρια που, αν και πολυφωτογραφηµένα, προσπαθούν όσο µπορούν να µένουν µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Πριν από λίγες ηµέρες, µάλιστα, στην πρεµιέρα της εντυπωσιακής τραγουδίστριας στο πλευρό του Ηλία Βρεττού σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Κώστας Πηλαδάκης, αν και βρέθηκε κοντά της για να την εµψυχώσει και να τη στηρίξει, κατάφερε να αποφύγει κάµερες και φωτογράφους, όπως κάνει πάντα.

Πηγή: newpost.gr

DiogenisAcademy

Siourasnew

Lautre creperie

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia