«Καίει» ο έρωτας του Πηλαδάκη (photos)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

EiriniPapadopoulou1Παρέα με τον Ηλία Βρεττό και τους Rec, έκανε ξεκίνημα η Ειρήνη Παπαδόπουλου και το show στο οποίο συμμετείχε, εκτόξευσε στα ύψη την θερμοκρασία καθώς στην πίστα, πέρα της δικής της αισθησιακής εμφάνισης, υπήρχε και μια σειρά από πολύ όμορφες χορεύτριες.

(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Η Ειρήνη πήρε ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα από τον κόσμο καθώς τα έδωσε όλα στην πίστα. Το πιο ζεστό χειροκρότημα ωστόσο, η καλλίγραμμη τραγουδίστρια το πήρε από τον σύντροφο της, Κώστα Πηλάδακη, που βρέθηκε στο κέντρο προκειμένου να την θαυμάσει! Το ζευγάρι είναι σε σχέση πάνω από τέσσερα χρόνια. Αν και στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα, πλέον αυτήν την στιγμή, περνάνε την καλύτερη φάση της ζωής τους! Μάλιστα η Ειρήνη, ανέφερε πριν λίγους μήνες πως σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου στο μέλλον:

«Τώρα τελευταία μου περνά από το μυαλό η δημιουργία οικογένειας. Όσον αφορά στο θέμα του γάμου, μου έκανε και εμένα εντύπωση που μικρότερη δεν το σκεφτόμουν καθόλου και συνεχίζω ακόμα και τώρα. Για παράδειγμα, θυμάμαι στο σχολείο ότι υπήρχαν συμμαθήτριες μου που από τα 16 τους χρόνια είχαν ήδη ονειρευτεί το νυφικό τους, ήξεραν ακριβώς πώς ήθελαν να γίνει ο γάμος τους. Εγώ δεν έχω σταματήσει ποτέ έξω από βιτρίνα με νυφικά. Κάποια στιγμή από τον Ιανουάριο, όταν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, ο γιατρός μου επιβεβαίωσε ότι έχω φοβία με τον γάμο, μάλλον επειδή υποστηρίζω πάντα τις επιλογές μου, ακόμα και τις λανθασμένες. Αυτή είναι μία επιλογή που τη ζυγίζω περισσότερο, γιατί θα ήθελα κρατήσει για πάρα πολύ, αν όχι για πάντα. Δεν είπα κατευθείαν το «για πάντα», γιατί τα τελευταία χρόνια αποφεύγω να λέω αυτή τη φράση, όπως και τη λέξη «ποτέ».

Pila

Δείτε φωτογραφίες:EiriniPapadopoulou2

EiriniPapadopoulou

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia