Αλλαγή χρόνου στην Πλατεία Λαμπρούλη!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

kalogiannis3011Πλούσιο και ανατρεπτικό θα είναι το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στη Λάρισα. O Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές του φετινού προγράμματος.

Η αλλαγή του χρόνου δεν θα γίνει ως είθισται στην κεντρική πλατεία της πόλης, αλλά στη πλατεία Λαμπρούλη μπροστά από το Μπεζεστένι. Εκεί θα τοποθετηθεί και δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το καθιερωμένο άναμμα των Φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης στη κεντρική πλατεία θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία του γνωστού συγκροτήματος ONIRAMA. Επίσης το Παραδοσιακό Χωριό, μετακομίζει στην πλατεία Ταχυδρομείου και αυξάνεται η διάρκεια λειτουργίας του. Για 20 ημέρες 30 φορείς της πόλης θα βρίσκονται στην πλατεία Ταχυδρομείου με εκδηλώσεις, εδέσματα και χριστουγεννιάτικα είδη. Η Κεντρική Πλατεία θα μεταμορφωθεί σε ένα δάσος με έλατα(σύντομα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση τους), τεχνητό χιόνι, έλκηθρα, άγιο βασίλη ενώ και φέτος θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο το καρουζέλ δωρεάν για όλα τα παιδιά της πόλης. Ακόμη, σύμφωνα με το Δήμαρχο ο στολισμός της πόλης φέτος ανανεώθηκε και διπλασιάστηκε ώστε να έχει την απαιτούμενη λάμψη στη διάρκεια των γιορτών.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των εορτών, τονίζοντας ότι πρωταγωνιστές και φέτος θα είναι τα παιδιά ενώ ταυτόχρονα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην τόνωση της κίνησης στην αγορά με εκδηλώσεις και πέρα από τους κεντρικούς πεζοδρόμους, στο ευρύτερο κέντρο.

Πηγή: Εφ. Ελευθερία

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia