«Είσαι οι σκέψεις σου, είσαι… ΑΕΛ»!!!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

AELFCARENA

Ο Βασίλης Αθάνατος στο Rockngoal, ας διαβάσουμε το κείμενο που εγκαινιάζει τη στήλη του...! Κατέβηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και ένιωσε την ελληνική αύρα να τον κατακλύζει. Είχε ακούσει τόσα πολλά γι' αυτή τη χώρα από μικρός και να που η τύχη τον έφερε να την επισκεφτεί. Όχι όμως ως τουρίστας, όπως ίσως θα φανταζόταν, αλλά ως επιχειρηματίας που αποφάσισε να επενδύσει σε μια απ' τις μεγάλες ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου, που όπως τον ενημέρωσε ο σύνδεσμός του στην Ελλάδα, στην πρώτη σχετική τηλεφωνική επαφή που είχε μαζί του, «βολόδερνε» στη Β' Εθνική Κατηγορία.

Ως σύγχρονος Όθωνας, που βρέθηκε απ' το πουθενά σε μια ξένη χώρα, δέθηκε με το όραμά του πρώτα και μετά με την ΑΕΛ που έγινε το εργαλείο του για να πετύχει τους στόχους του. Ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, γνώριζε ότι θα έπρεπε να κάνει το «μαγαζί» πρώτα κερδοφόρο, για να κερδίσει έπειτα και αυτός. Και ως άριστος επενδυτής, γνώριζε ότι δεν μπορούσε με «αέρα» να κερδίσει εκατομμύρια, αλλά ότι έπρεπε πρώτα να κάνει αυτός τις απαραίτητες κινήσεις για να ακολουθήσει μετά η απόσβεση και η κερδοφορία με απόλυτα προβλέψιμο τρόπο.

Με μια ολόκληρη πόλη να σε στηρίζει, το «εύκολο», έγινε ευκολότερο. Ο «επαναστάτης» Άραβας, ταυτίστηκε με την «επαναστατική» βασίλισσα. Και οι δυο είχαν χτίσει τα ονόματα τους, κόντρα στα κατεστημένα των χωρών και των χώρων όπου ανδρώθηκαν και είχαν μάθει να πορεύονται με την ατσάλινη θέλησή τους και μόνο. Μέσα από μυστικούς διαύλους επικοινωνίας, τα δύο «θέλω», ομάδας και επιχειρηματία, έγιναν ένα. Ένας στόχος, ένας αγώνας, πίστη, θέληση...
Η μέχρι χθες, άρρωστη ατμόσφαιρα του θεσσαλικού κάμπου, αντικαταστάθηκε πλέον από ένα ζωντανό, δίχρωμο ενεργειακό πεδίο, τόσο πυκνό, που πίστευες μπορείς να το πιάσεις και να το κόψεις με μαχαίρι. Απ' τη μία το λευκό, απ' την άλλη το βυσσινί. Και ανάμεσά τους το άλογο, να ξεπροβάλει όρθιο στα δυο του πίσω πόδια, οργισμένο και αποφασισμένο να καλπάσει ξανά.

Μόλις πέρασε για πρώτη φορά την πύλη του AEL FC ARENA, στάθηκε στο πλέον κεντρικό σημείο της κερκίδας, βάδισε δυο τρία μέτρα μπροστά απ' τη φρουρά του, άφησε το βλέμμα του να ταξιδέψει, απελευθέρωσε το όραμά του, τύλιξε σφιχτά στο λαιμό του το κασκόλ που του έδωσαν κατά την υποδοχή του οι οργανωμένοι και αφού σήκωσε τα μανίκια του ψιθύρισε: «Είσαι οι σκέψεις σου, είσαι... ΑΕΛ!!!»

Ένα υπέροχο ταξίδι είχε μόλις ξεκινήσει...

DiogenisAcademy

Siourasnew

Lautre creperie

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia