Δεκέμβρης, ο μήνας με τα δώρα!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Edafos

Ένα διαχρονικό τραγούδι των αδερφων Κατσιμίχα αναφέρει πως «... μένω μονάχος στο παρόν μου, να σώσω οτιδήποτε, αν σώζεται...». Ο καθένας το παίρνει και το προσαρμόζει εκεί που επιθυμεί. Στην περίπτωση της τωρινής ΑΕΛ, ταιριάζει απόλυτα.

Του Παύλου Μόκκα
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile - Facebook Profile)

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των Χριστουγέννων, του γιορτινού κλίματος και των δώρων. Κι αν η μεταγραφική περίοδος στο ποδόσφαιρο είναι τον Ιανουάριο, τα «δώρα» που περιμένει όλη η Λάρισα, οφείλουν να έρθουν από τον Δεκέμβρη. Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, λίγο μετά την ήττα στην Ξάνθη, μίλησε στον «ΑΕΛ RADIO 104.8» για μεταγραφές που ήδη βρίσκονται στον δρόμο. Είτε πρόκειται για παίκτες ελεύθερους ή σύντομα αποδεσμευμένους, το μόνο σίγουρο για όλους είναι πως δεν πρέπει να γίνουν μεταγραφές απλά... για να γίνουν.

Κάθε κίνηση πρέπει να είναι προσεγμένη, κάθε γνώση και πληροφορία πρέπει να χρησιμοποιηθεί, για κάθε «σύμπτωμα» της άρρωστης αγωνιστικά ΑΕΛ πρέπει να δοθεί το κατάλληλο «φάρμακο», κι αυτό απαιτεί εξειδίκευση και μελέτη. Προπονητής και μεγαλομέτοχος έχουν μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν ό,τι σώζεται. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, μπορεί να ξέρουμε ήδη πως ο Αλέξης Κούγιας έχει σκοπό να ενισχύσει την ομάδα, όμως πρέπει να επισημανθεί το πόσο αναγκαίο είναι, τα «δώρα» του Δεκέμβρη να αξίζουν. Όχι ποσοτικά, αλλά ποιοτικά. Αν και τις περισσότερες φορές, ό,τι δίνεις παίρνεις, λένε.

Το καλοκαίρι έγιναν λάθη που όλοι ξέρουν. Μια τελευταία ευκαιρία για να διορθωθούν υπάρχει. Όχι αύριο. Τώρα. Ήρθε η ώρα από όλους που υπηρετούν αυτήν την ομάδα, από οποιοδήποτε πόστο, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη. Να σωθεί οτιδήποτε, αν σώζεται, για να μη γυρίσουμε τις πλάτες μας στο μέλλον.

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia