Όταν ζεις μία προετοιμασία από «μέσα»!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Prwini

Η ΑΕΛ επέστρεψε εκεί που ανήκει, στη Super League, και οι ιθύνοντες της ομάδας επέλεξαν το Ελατοχώρι για να «χτίσουν» την ομάδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας.

Του Παύλου Μόκκα
(Rockngoal Page Rockngoal Profile Facebook Profile)

Το rockngoal.com.gr βρέθηκε για τέταρτη φορά δίπλα σε προετοιμασία της «Βασίλισσας», ωστόσο η δική μου εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη και για αυτόν το λόγο, θέλω να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου και ό,τι αποκόμισα μετά την επιστροφή της «διπλής» αποστολής μας στη βάση μαζί με την ομάδα.

Την ΑΕΛ την ακολουθούν πολλοί και πιστοί οπαδοί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης εδώ και χρόνια. Στις χαρές, στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα, η ομάδα έχει «στρατιώτες» που μπορούν να τη «σηκώσουν» όταν «πέφτει». Πέρασα από το στάδιο του οπαδού. Μεγάλωσα στις κερκίδες του Αλκαζάρ, μύρισα το χορτάρι του, πνίγηκα από τις αναθυμιάσεις των καπνογόνων, φώναξα, έκλαψα από χαρά και στεναχώρια.

Πλέον, από άλλο πόστο, υπηρετώ την ιδέα της ΑΕΛ και το rockngoal.com.gr μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω για πρώτη φορά την εμπειρία της ομάδας από «μέσα». Η αίσθηση είναι τόσο ιδιαίτερη.

Τα μηνύματα που λαμβάνεις μέσω της παρατήρησης, τα παρασκήνια στα οποία είσαι παρών, ηθελημένα ή μη, οι συνομιλίες που ακούς, τα «πηγαδάκια», η ανταλλαγή μιας κουβέντας, όχι απαραίτητα δημοσιογραφικής, με τους παίκτες, τους προπονητές και όλο το επιτελείο της ομάδας, τα χαμόγελα, η αγωνία, τα χειροκροτήματα, οι επιβραβεύσεις, τα «μαλώματα», οι φωνές, οι απογοητεύσεις στην αποτυχία, οι προσπάθειες από την αρχή, τα συμπεράσματα που βγάζεις, εν τέλει, είναι όλα τόσο διαφορετικά από αυτό που περίμενες και από αυτό που ήδη έχεις ζήσει από άλλη θέση.

Είναι, επίσης, ενδεικτικά του κλίματος που υπάρχει στο εσωτερικό περιβάλλον μιας ομάδας, πράγμα σημαντικό, αν όχι το πιο σημαντικό. Δεν ξέρω αν μπορώ να προσδιοριστώ ως «τυχερός», πάντως η «γεύση» που σου αφήνει το γεγονός να βρίσκεσαι δίπλα στην προετοιμασία μιας ομάδας, πόσο μάλλον της ομάδας που υποστηρίζεις από μικρός, είναι υπέροχη και μπορώ να πω... μεταφυσική.

Πρόωρες προβλέψεις, αθέμιτες ή θεμιτές, για την πορεία της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια, σίγουρα έγιναν, όμως προτιμάμε να τις κρατήσουμε για εμάς...

Στο μέλλον, όπως και στο παρελθόν, αλλά και στο παρόν, η δουλειά του Κυριάκου Αποστόλου, εμού και ολόκληρου του rockngoal.com.gr, θα κάνει τις προβλέψεις και τα προσωπικά συμπεράσματα, να περνάνε σχεδόν απαρατήρητα.

Μείνετε συντονισμένοι... ΜΟΝΟ στο rockngoal.com.gr...

apostolielatoxori2016

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia