Κάτι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

kougias anastasiadis1

Η στροφή της ΑΕΛ στη Super League φαντάζει μεγάλη και απότομη. Χρειάζονται γερά «φρένα» και έμπειρος οδηγός.

Του Παύλου Μόκκα
(Rockngoal Page Rockngoal Profile Facebook Profile)

Ο δεύτερος υπάρχει σίγουρα, για τα «φρένα» κρατάμε ακόμα τις επιφυλάξεις μας. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει πόσο διάστημα θα εργαστεί ο Άγγελος Αναστασιάδης στον πάγκο της Λάρισας, μακάρι αυτό να ξεφύγει από τα συνηθισμένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρό μας είναι ιδιόμορφο, οι εμπειρίες μας με την ομάδα, οι πρόσφατες και οι παλαιότερες, γνωστές και αξέχαστες, οπότε κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τίποτα. Το βέβαιο είναι πως μετά την... «αναταραχή» με τη φυγή Τσιώλη, οι διοικητικοί ιθύνοντες της ΑΕΛ φαίνεται πως επαναπροσδιόρισαν κάποια δεδομένα.

Όπως αποκάλυψε, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για την υπόθεση των Δένδρων, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως στο συμβόλαιο του νεοφερμένου προπονητή της «Βασίλισσας», δεν υπάρχει ειδικός όρος πριμ, σε περίπτωση που η ομάδα διεκπαιρεώσει την αυτονόητη αποστολή της, να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Το ίδιο, όπως ενημέρωσε ο Αλέξης Κούγιας, ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, πριμ θα υπάρξει μόνο αν η ομάδα ξεπεράσει το δεδηλωμένο στόχο της παραμονής και επιτύχει... κάτι παραπάνω!

Αν μη τι άλλο, αυτή η λεπτομερειακή υποσημείωση, μπορεί να μοιάζει ασήμαντη, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι, καθώς καταδεικνύει τη νοοτροπία των ιθυνόντων νοών στους υψηλούς θώκους της ομάδας, νοοτροπία σίγουρα «χτισμένη» σε σωστή βάση, τουλάχιστον επί τούτου.

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia