Η ανάδειξη των σημαντικών ενεργειών για το τοπικό ποδόσφαιρο είναι επιβεβλημένη!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

balls

Το βράδυ της Παρασκευής (20.12) διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη πόλη της Λάρισας, διαγωνισμός για την «χρυσή μπάλα» της χρονιάς 2013, όσον αφορά τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού μας και το rocngoal.gr ήταν εκεί.

Μπορεί αρκετές φορές, άλλοτε δημόσια, άλλοτε ιδιωτικά, με τον εμπνευστή αυτής της «κίνησης», Δημήτρη Πετρωτό, να έχω διαφωνήσει (σ.σ. γιατί όταν συμφωνείς σε όλα απλά δεν έχεις δική σου άποψη), ωστόσο δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω αυτή την σημαντική πρωτοβουλία που πάρθηκε κι εύχομαι να γίνει θεσμός, επειδή ο ερασιτέχνης το έχει ανάγκη, όπως και πολλά ακόμη.

Tου Κυριάκου Αποστόλου

Με το καθημερινό ρεπορτάζ που ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του και η υλοποίηση - ανάδειξη παρόμοιων εκδηλώσεων, το τοπικό ποδόσφαιρο θα αποκτήσει πάλι αίγλη, κι έτσι ο κόσμος σιγά-σιγά θα γεμίζει τα γήπεδα των ομάδων εντός πόλεως, αλλά και εκείνων που βρίσκονται γύρω από αυτή. Όταν συμβεί αυτό, θα δοθεί «οξυγόνο», στους «εραστές» του αθλήματος, για να προσφέρουν περισσότερο οικονομικό «αίμα», με σκοπό την «παραγωγή» Λαρισαίων ταλέντων με όρεξη που ευχόμαστε σε λίγα χρόνια να κοσμούν την «αφρόκρεμα» των γηπέδων της χώρας μας και όχι μόνο.

Με βάση την παραπάνω αλυσίδα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω την απουσία, μερικών ανθρώπων της προπονητικής, της διαιτησίας και ιδιαίτερα της δημοσιογραφίας, που μέσα από «βήματα» που διαθέτουν, διαμορφώνουν άποψη στη κοινή γνώμη για τα τεκταινόμενα σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή, μία εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων και «βραβεύονται» οι χορηγοί της μιας ημέρας, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Λάρισας, είναι σημαντικότερη από την στιγμή της ανάδειξης του κορυφαίου τοπικού ποδοσφαιριστή για την χρονιά που πέρασε;

Σας πληροφορώ λοιπόν, πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πρώτο ρόλο έχουν οι παίκτες, καθώς οι περισσότεροι παίζουν για την «τρέλα» τους και έπονται οι υπόλοιποι που θα συμβάλουν για να «χτιστεί» ένας σύλλογος – ένα πρωτάθλημα με γερά θεμέλια.

Για αυτόν τον λόγο, η ενότητα και η εργασία όλων, για την προβολή των «άσημων αστεριών» και την ανάδειξη τέτοιων προσπαθειών, είναι επιβεβλημένη, καθώς μόνο έτσι θα κάνει βήματα προόδου το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλιώς, στο τέλος, θα ψάχνουμε ΠΑΛΙ έναν παίκτη για να τον «βαπτίσουμε» ανερχόμενο ταλέντο, μπας και «χρυσώσουμε» το «χάπι» της ανυπαρξίας, σημαντικών ποδοσφαιριστών στον «χάρτη» που προέρχονται από την Λάρισα.

Υ.Γ: Μη ξεχνάτε, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας, έτσι και το τοπικό ποδόσφαιρο λειτουργεί ως «ακτινογραφία» του επιπέδου που υπάρχει στην «αγαπημένη» μας πόλη.

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia