«Άλλοι οι Monsters... και άλλοι τα ...«τέρατα»!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

KosmosVsNiki

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του rockngoal.gr, έχουμε να τα... πούμε καιρό από την συγκεκριμένη στήλη άποψης, καθώς έχω υιοθετήσει την λογική, ότι γράφω μόνο εάν έχω να τοποθετηθώ σε ένα σοβαρό ζήτημα.

Του Κυριάκου Αποστόλου

Έχω την εντύπωση ότι ο τίτλος δημιουργεί σε πολλούς την περιέργεια να μάθουν σε ποιους αναφέρομαι... Από τις 8 Οκτωβρίου, διαβάζω συνεχώς δημοσιεύματα που αφορούν ταραχές, σύννεφα, βροχές και... αστραπές. Περίμενα υπομονετικά να επιστρέψει ο κ. Πλεξίδας από το εξωτερικό για να διαπιστώσω εάν έρχεται η καταιγίδα, έλα όμως που αυτό το καιρικό φαινόμενο είναι τόσο σπάνιο στην φετινή ΑΕΛ όσο και ο φραπέ στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας (εκ πείρας το τονίζω).

Με λύπη λοιπόν διαπιστώνω ότι κάποιοι άνθρωποι του σιναφιού μου, που εκτιμώ για την μέχρι εδώ πορεία τους, κάνουν τις φήμες υπαρκτά σκηνικά και τις διαφωνίες, «μαχαιρώματα». Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δυστυχώς για πολλούς (πάλι εκ πείρας το τονίζω), συνεχίζει να είναι προπονητής της Λάρισας και ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι τώρα, τον τίτλο που του έχει δοθεί (σύμφωνα με τις ενέργειες σου στα Τρίκαλα) του... προπονητοφάγου. Αυτά τα δεδομένα, κάνουν κακό σε πολλούς, καθώς δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι που να εμπεριέχει «αλάτι» για να «νοστιμέψουν» τις εκπομπές τους ή τις άλλες δημοσιογραφικές τους ασχολίες, με αποτέλεσμα να τεντώνουν κάποια ζητήματα και να προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα... είδηση!

Πείτε μου εσείς μία επιχείρηση όπου ο χρηματοδότης δεν έχει διαφωνήσει με τους υπαλλήλους του ή ακόμη και οι υπάλληλοι μεταξύ τους. Την απάντηση θα σας την δώσω απλόχερα... ΚΑΜΙΑ. Την επόμενη μέρα οι μόνοι που ασχολούνται με τις... απλές διαφωνίες είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν με τι να γεμίσουν την ώρα τους (μη χρησιμοποιήσω τον χαρακτηρισμό που ταιριάζει στη συγκεκριμένη κατηγορία) και δημιουργούν υποθετικά σενάρια (σ.σ. φήμες) που ίσως – κάποτε μπορεί να ειπώθηκαν, αντί να σχολιάσουν τα δεδομένα.

Στην περίπτωση μας, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα... Η ΑΕΛ δείχνει πως βρίσκει τον δρόμο της περνώντας μέσα από χωματόδρομους (σ.σ. Γ΄ Εθνική) με ιδιαίτερη επιτυχία και μέχρι στιγμής δίχως φθορά (σ.σ απώλεια βαθμών). Ο απλός αλλά και ο επιχειρηματικός (βλέπε διαφημιστικές πινακίδες) κόσμος έχει επιστρέψει στο γήπεδο, γιατί ικανοποιείται με αυτό που παρακολουθεί και μακροπρόθεσμα διακρίνει ένα όραμα. (σ.σ. επιτυχημένο ή αποτυχημένο θα το δείξει η πορεία, το θέμα είναι ότι υπάρχει).

Γιατί λοιπόν, να κινούμαστε στα πλαίσια της μιζέριας βρίσκοντας «ψύλλους στα άχυρα» για να τους αναδείξουμε μαζί με εμάς (ή το ΜΜΕ που εκπροσωπούμε) που θα γίνουμε κεντρικό θέμα συζήτησης; Ας αφήσουμε τους ανθρώπους που... τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα των «βυσσινί», να εργαστούν, χωρίς να δίνουμε στην πένα μας την ιδιότητα του φτυαριού... και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Σε αντίθετη περίπτωση η ΑΕΛ θα καταστρέφεται εκ των έσω και ποτέ ξανά δεν θα δημιουργησεί ένα σύνολο που θα διαπρέπει στην Ελλάδα και μετέπειτα στην Ευρώπη, όπως έπραξε στο παρελθόν.

Υ.Γ: Εύχομαι, τη φράση «νίκη, νίκη, νίκη» να την ακούω συνεχώς, καθώς για αρκετές χρονιές η ομάδα της ΑΕΛ ζούσε με το άγχος της επιβίωσης, με τα εκάστοτε γήπεδα της, να λειτουργούν ως χώρος «Ανάστασης πεθαμένων» ομάδων.

Θα κλείσω με μία φράση που λέει μία ψυχή... Να είστε καλά και να είστε ΑΕΛ!

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia