«Θα γυρίσει ο τροχός και το κατεστημένο θα σπάει ακόμη μια φορά»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

AEL 3D

To ρόστερ της Λαρισινής ομάδα με τους Βασίλη Μάλτζαρη, Δημήτρη Πρίφτη, Κώστα Νταγκαλή, Στέργιο Δημόπουλο, Μούτσα Μπλέντι και Κώστα Νεμπεγλέρα, θυμίζει περισσότερο βασική πεντάδα σε αγώνα μπάσκετ με μία βασική αλλαγή, αφού για ποδοσφαιρική ομάδα ούτε λόγος.

Αναμένουμε να δούμε τι πρόκειται να γίνει στην υπόθεση της ΑΕΛ, που έπειτα από περίπου μία δεκαετία, ταλαιπωρείται το ίδιο και χειρότερα από τότε. Στην εποχή του κ. Σωτηρούλη βρέθηκε λύση και η ομάδα αναγεννήθηκε... Τώρα; Ο τωρινός μεγαλομέτοχος (βρίσκεται στη Ζάμπια) που είχε δηλώσει κάποτε ότι, θα αφήσει την ομάδα σε καλά χέρια εφόσον αποχωρήσει, θα κάνει πράξη την υπόσχεση του ή θα βολοδέρνει για πολλά χρόνια ο σύλλογος στην αφάνεια;

Όπως και να έχει όμως, η ΑΕΛ είναι μοναδική και αργά η γρήγορα θα βρει τον δρόμο της, παρέα με τον κόσμος της. Μη ξεχνάμε το σύνθημα που είχε βγει σε μία δύσκολη εποχή και είναι το πλέον επίκαιρο... «Όσο μας πληγώνεις, τόσο μας πωρώνεις». Ο λαός των «βυσσινί» θα είναι δίπλα στην ομάδα όσα χρόνια πίκρας και αν περάσουν, γιατί ακόμη και σε αυτές τις δυσκολίες, εκείνος ξέρει ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τρόχος και θα σπάσει πάλι το κατεστημένο!

Του Κυριάκου Αποστόλου

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia