Έφτασε η ξεχωριστή μας βραδιά!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

rockngoal logo

Σήμερα έχει εκδήλωση! Το μοναδικό αθλητικό-μουσικό website της Λάρισας, rockngoal.com.gr, «κλείνει» τέσσερα χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα δυνατό μουσικό ταξίδι στο «Coyote Rock Dive Club» - Πατρόκλου 9!

(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Οι «πόρτες» ανοίγουν από τις 21.30 και «κλείνουν» το ξημέρωμα! Σκοπός όλων μας να ταξιδέψουμε, έχοντας ως προορισμό τη διασκέδαση, που μέσα από αυτή, θα ξυπνήσουν ωραίες αναμνήσεις, αλλά και όλες οι Rock αισθήσεις! Ελάτε φορώντας την καλύτερη διάθεσή σας, να γιορτάσουμε παρέα! Και μην ξεχνάτε, η βραδιά θα έχει τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν «συμβολικά» δώρα-έκπληξη, προσφορά του Rockngoal.com.gr και όχι μόνο, αφού για την προσπάθειά μας ήδη υπάρχει πολύπλευρη στήριξη, που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα!

Με ποια αφορμή θα υπάρχουν δώρα; Στη βραδιά, εκτός από τo εορταστικό κλίμα, θα υπάρξει και η φιλανθρωπική πλευρά! Θα συγκεντρωθούν αρκετά δώρα, για να δοθούν ύστερα από κλήρωση, στους ανθρώπους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Με τη συγκεκριμένη διαδικασία, αναμένεται να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα κατατεθεί στον ανάλογο λογαριασμό, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας του «Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών», ο οποίος λειτουργεί από το 1989, για τη λειτουργία του στούντιο ηχογράφησης ηχητικών βιβλίων για άτομα με αναπηρία όρασης.

Εμείς να ευχηθούμε νίκη της ΑΕΛ σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο, ώστε η διάθεση να φτάσει στα ύψη και να κορυφωθεί για όλους στη βραδιά του rockngoal.com.gr, στο Coyote Rock Dive Club!

coyote 4 xronia rng

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia