Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές ο Απόλλων

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

apollon910Τις μεταγραφές τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας. Συγκεκριμένα ο «Ιστορικός» απέκτησε τον 31χρονο επιθετικό Πλάτωνα Καρακατσάνη από την ΑΠΕ Λαγκαδά, τον 25χρονο δεξιό κυνηγό Περικλή Μηνά από τον Θεσπρωτό και τον 26χρονο αμυντικό μέσο Κώστα Σκούπρα από τον Πανναξιακό.

 (Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει επισήμως τις τρεις πρώτες της, μεταγραφές... συμπεριλαμβανομένου και του Πλάτωνα Καρακατσάνη.
Συγκεκριμένα με τα χρώματα του Απόλλωνα θα αγωνίζονται πλεον οι: Πλάτωνας Καρακατσάνης, αριστεροπόδαρος επιθετικός (07/02/1985) από ΑΠΕ Λαγκαδά.

Περικλής Μηνάς, δεξιός κυνηγός, (γεν. 21/04/91) από Θεσπρωτό.

Κώστας Σκούπρας, αμυντικός μέσος, (16/05/1988) από Πανναξιακό (επιστρέφει μετά πό έξι μήνες).

Οι τρεις παίκτες έχουν ήδη ενσωματωθεί και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη. Τους παίκτες καλωσόρισαν στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο γενικός αρχηγός κ. Γιώργος Λιότσιος και ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Θάνος Μαργαριτόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα κ. Λαζαρος Παπαδούλης. Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλο το Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας εύχονται στους παίκτες να είναι υγιείς και να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, ούτως ώστε να γίνει πραγματικότητα ο στόχος, που έχουμε θέσει για φέτος».

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia