«Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

niki volou2Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της Νίκης Βόλου στην οποία αναφέρονται για την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα λόγω της αδυναμίας της διοίκησης να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να γνωστοποιήσουμε στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας την παρούσα κατάσταση.
Παρά την υπόσχεση της διοίκησης στις 28/12 ότι θα γίνουν πληρωμές στις 29/12, αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε καν σήμερα. Οι οφειλές είναι, όπως έχουμε ξαναπεί, δύο-τριών μηνών στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ τριών μηνών.

Έως τώρα με κόπο και υπομονή κρατήσαμε τα προβλήματα εντός των τειχών των αποδυτηρίων αυστηρά, λόγω των συνεχιζόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Μέσα στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να βοηθήσουμε την ομάδα.
Θεωρούμε ότι με την παρούσα κατάσταση το μέλλον της ομάδας μας είναι τουλάχιστον δυσοίωνο.

Είναι η κρίσιμη ώρα ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους εμπλεκόμενο καθώς και όσοι αγαπούν αυτήν τη μεγάλη ομάδα.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά κυρίως θέματα αξιοπιστίας, δεοντολογίας και εμπιστοσύνης
Σε κάθε περίπτωση είναι τιμή μας που φοράμε τη φανέλα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ελλάδας».

DiogenisAcademy

Siourasnew

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia