«Όλα οδεύουν προς το καλό»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

GREPORΤο κλίμα από τη συνάντηση των Ελλήνων διεθνών του 2004 με τον Αλέξη Τσίπρα, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κατσουράνης, εκφράζοντας και την απογοήτευσή του για την υπάρχουσα κατάσταση. Η συνάντηση της αντιπροσωπείας των Ελλήνων διεθνών του 2004 με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ήρθε στο προσκήνιο της συζήτησης των Ντέμη Νικολαΐδη και Αλέξη Σπυρόπουλου με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Κώστα Κατσουράνη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Κώστας Κατσουράνης ρωτήθηκε για το τι προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση, δεν θέλησε να πει πολλά, τονίζοντας ότι πρόκειται για κάποια πράγματα που πρέπει να μένουν εντός των γραφείων, ωστόσο εξέφρασε με μια χαρακτηριστική ατάκα την απογοήτευσή του για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι κάποια πράγματα που μένουν εκεί μέσα. Είναι προσωπικά. Δεν είναι της ώρας. Δεν υπάρχει καμιά είδηση. Το κλίμα είναι ότι όλα οδεύουν προς το καλό. Αλλά θέλουμε ακόμα καμιά πενηνταριά χρόνια. Έχουμε δρόμο ακόμα. Να μεγαλώσουν τα παιδιά μας...», είπε ο Κώστας Κατσουράνης.

DiogenisAcademy

Siourasnew

paspaliarhs
Eliksiriodiefthinseis
Nook

palaiovivliopwleio

LarissaPoll

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia