Διογένης για πολλά μπράβο!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

diogenis1Ημέρα... αγώνα ήταν η σημερινή (1/10) για τον Διογένη, με το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας των Γιάννη Μάγγου και Θοδωρή Κυριακούλη να πραγματοποιεί δυνατό φιλικό, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, το αντίστοιχο τμήμα της Αστραπής.

Του Παναγιώτη Φραγκόπουλου
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile Facebook Profile)

Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Τσιρογιάννη έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η επικράτηση ήρθε εύκολα, αλλά αυτό που πραγματικά εντυπωσίασε όσους παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών άσων, ήταν η άριστη τακτική τους προσήλωση και η εκτέλεση όλων αυτών των λεπτομερειών που απαιτούνται για μία καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Αποκορύφωμα, η ψυχραιμία που έδειχνε όλη η ομάδα όταν βρισκόταν σε κατάσταση πίεσης στην άμυνα, η οποία απομάκρυνε τον κίνδυνο ακολουθώντας πάντα τη σωστή επιλογή στην κοντινή μεταβίβαση, σε σημείο όπου η μπάλα δεν χρειάστηκε να «φύγει» ποτέ με «τυφλό» γέμισμα.

goaldiogeni110

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με την ύπαρξη ταλαντούχων μονάδων αλλά και των σωστών συνεργασιών στην επίθεση, οδήγησε το σκορ σε υψηλά επίπεδα με τον πάγκο των φιλοξενούμενων να μοιράζει συνεχώς «μπράβο».

Αυτό που θα κρατηθεί βέβαια από το τεχνικό επιτελείο είναι η άριστη εμφάνιση, και η κατακόρυφη βελτίωση που έχουν δείξει αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές και όχι το τελικό αποτέλεσμα, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γιάννης Μάγγος 6936-847-617
Θοδωρής Κυριακούλης 6977-958-055

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia