Σκέφτεται ριζοσπαστική αλλαγή ο Ινφαντίνο!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

infadinoΘέλει να αυξήσει τον αριθμό των εθνικών ομάδων που θα παίρνουν μέρος στα Παγκόσμια Κύπελλα, επιθυμεί να αλλάξει τη μορφή διεξαγωγής της διοργάνωσης, να βάλει GPS στους ποδοσφαιριστές για να διαπιστώνονται τα οφσάιντ και να επιβάλει τη χρήση βίντεο για να περιοριστούν τα λάθη των διαιτητών...

Και τώρα ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, θέλει να καταργήσει τις ισοπαλίες! Όχι όλες... Για αρχή αυτές στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ!

Σύμφωνα με το πλάνο του Ινφαντίνο, στη νέα μορφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου που οραματίζεται θα συμμετέχουν 48 ομάδες, οι οποίες θα χωρίζονται σε 16 ομίλους των τριών. Αυτό ίσως προκαλέσει μια... αμοιβαία συμφωνία κάποιων ομάδων ώστε το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων να λήγει ισόπαλο.

Πως θα αποτραπεί κάτι τέτοιο; Απαγορεύοντας την ισοπαλία! Έτσι, σε κάθε αγώνα θα υπάρχει νικητής ακόμα κι αν στα 90 λεπτά το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο. Θα ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι και όποιος επικρατεί θα παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Η συγκεκριμένη σκέψη του Ινφαντίνο δεν έχει τεθεί ακόμα προς διαβούλευση στα αρμόδια όργανα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κάτι που αναμένεται να συμβεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

DiogenisAcademy

Siourasnew

paspaliarhs
Eliksiriodiefthinseis
Nook

palaiovivliopwleio

LarissaPoll

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia