«Δεν μου τηλεφώνησε ο Ινφαντίνο»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

blatterΟ Ελβετός πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Ζεπ Μπλάτερ, δήλωσε δημόσια πως ο αντικαταστάτης του δεν του δείχνει κανένα σεβασμό, καθώς δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του...

Ο 80χρονος Μπλάτερ, που έχασε την περασμένη Δευτέρα την έφεση στο Δικαστήριο Διαιτησίας (CAS) ενάντια στην απαγόρευση των έξι ετών για παραβιάσεις δεοντολογίας, που του επιβλήθηκε με αφορμή το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς που έπληξε την FIFA, μίλησε στο πρόγραμμα του BBC «World Football».

Στη συνέντευξή του ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος εξελέγη τον περασμένο Φεβρουάριο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που πρέπει να επιλυθούν από την FIFA.

«Μετά την εκλογή του είχαμε μια πολύ καλή επαφή και μάλιστα ήρθε στο σπίτι μου και είχαμε μια καλή συνομιλία. Του είπα ότι έχω μια λίστα με ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν από την FIFA, αφού αυτό δεν είχε γίνει πριν. Είπε ότι θα εργαστούμε μαζί γι' αυτό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Δεν μου τηλεφώνησε ξανά. Τον έχω ενοχλήσει, του έχω στείλει ένα γράμμα και έχω τον προσωπικό του αριθμό , που μου είπαν ότι είναι ακόμα σωστός. Ποτέ, ποτέ δεν μου απάντησε, ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ πριν σε οποιαδήποτε εταιρεία, ο νέος πρόεδρος να μην δείχνει σεβασμό στον παλιό πρόεδρο» ήταν τα λόγια του Μπλάτερ.

DiogenisAcademy

Siourasnew

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia