Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά...

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Τα κατορθώματά του αποτελούν θέμα συζήτησης στο ΝΒΑ και η εξελιξή του είναι εξωπραγματική. Θα μπορούσε όμως να είχε γραφτεί αλλιώς η ιστορία;

Σύμφωνα με τον Πάνο Δαουλάρη ναι. Ο 38χρονος φόργουορντ του Ερμή Αγιάς γνωρίζει τον Γιάννη από μικρή ηλικία αφού μεγάλωσαν μαζί στην ίδια γειτονιά. Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο rockngoal.com.gr έριξε την «βόμβα» που το γνωρίζουν ελάχιστα άτομα και σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό το 2013 ωστόσο απόρριψε την πρόταση των «πρασίνων» και η συνέχεια είναι η γνωστή. 

Διαβάστε αναλυτικά την είδηση:

- Πάνο παρακολουθείς καθόλου ΝΒΑ;

«Δεν παρακολουθώ γιατί μας κάνει κακό, νομίζουμε ότι αυτά που βλέπουμε μπορούμε να τα κάνουμε (γέλιο). Πέρα από την πλάκα στηρίζω Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί, παίζαμε μαζί στην ίδια γειτονιά στα Σεπόλια. Έχει περάσει πολλές σκληρές δοκιμασίες και δικαιούται πραγματικά αυτά που έχει καταφέρει. Μετά όταν αναγκάστηκα να φύγω τον έβλεπα κάθε καλοκαίρι και παίζαμε «μονό» μαζί με τον αδερφό του τον Θανάση και οι δυνατότητές του ήταν εμφανείς από τότε. Επίσης επειδή τον γνωρίζω θα σου πω κάτι αποκλειστικό που λίγα άτομα το γνωρίζουν. Μάνατζερ τον είχαν προτείνει στον Παναθηναϊκό του Πεδουλάκη, που του πρόσφερε πενταετές συμβόλαιο και θέση ξένου στην ομάδα (δεν είχε διαβατήριο ακόμα) όμως ο Γιάννης ενώ ήθελε να πάει αρνήθηκε τελικά, γιατί δεν ήθελε να αφήσει και να χαλάσει τις σχέσεις του με τον μάνατζερ του. Φαίνονταν από τότε πόσο ταπεινός είναι και φυσικά όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος η απόφασή του... τον δικαίωσε».