Πλήρης ο Ερμής

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ermis omadaΜε προσμονή ότι μπορεί να πάρει την νίκη στον Λαγκαδά αγωνίζεται το Σάββατο (19/11, 18:00) ο Ερμής Αγιάς απέναντι στην τοπική ομάδα του Ερμή σε ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη.

Του Βασίλη Σιώκα
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile - Facebook Profile)

Το παιχνίδι θα γινόταν την Κυριακή, ωστόσο μετά από αίτημα της γηπεδούχου ομάδας του Λαγκαδά και κατόπιν συναίνεσης του Ερμή Αγιάς, το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί για την όγδοη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β’Εθνικής κατηγορίας και έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο προπονητής της ομάδας της Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης, ανέφερε για το παιχνίδι: «Είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε λοιπόν με ποιον θα παίξουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται να έχουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε».

Ο Ερμής Αγιάς θα αγωνιστεί πάνοπλος απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά καθώς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, με τους παίκτες να είναι πανέτοιμοι να δώσουν τα πάντα για την νίκη.

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

BA2017

drogh banner

 

Fotakis Protergia