Ο Λιάγκας νέος τεχνικός στον Φοίνικα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Ο Θρασύβουλος Λιάγκας παρά το νεαρό της ηλικίας του ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία 14 χρόνια έχοντας αρκετή εμπειρία εργαζόμενος σε λαρισινές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 ως πρώτος προπονητής στον Κεραυνό Λάρισας όντας ταυτόχρονα υπεύθυνος του παιδικού τμήματος που κατέκτησε την 4η θέση στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Την σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τις Ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν προπονητής στον Κένταυρο Γιάννουλης. Τον αμέσως επόμενο χρόνο μεταπήδησε στον Ηρακλή Χάλκης, ενώ στην συνέχεια για τρία χρόνια, από το 1999 μέχρι και το 2002 ήταν πρώτος προπονητής της ΕΑΛ που αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική κατηγορία. Επόμενος σταθμός του ήταν η ομάδα της ΑΕΛ με την οποία ξεκίνησε η συνεργασία το 2002 ως μέλος της τεχνικής ηγεσίας και συνεχίζεται μέχρι σήμερα αναλαμβάνοντας πια ρόλο head coach. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ως συνεργάτης του Γιάννη Τζήμα την σεζόν 2004-2005 συντέλεσε στην άνοδο της ΑΕΛ στην Α1 Εθνική κατηγορία".

Στη συνέχεια ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΛ ΓΣ για λίγο διάστημα και το 2009 ήταν συνεργάτης του Καλαφατάκη στον Γυμναστικό – Ολύμπια. Στους τελευταίους αγώνες ήταν πάλι αυτός που κάθισε στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής.

DiogenisAcademy

Siourasnew

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia