«Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

AEL.Vissini2Στον «ΑΕΛ RADIO 104,8» και στην εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη μίλησε ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας και αναφέρθηκε για την προσπάθεια που κάνει το μπασκετικό τμήμα των «βυσσινί» στην Α2 Εθνική κατηγορία ενώ τοποθετήθηκε για το φιλικό που θα γίνει στο AEL FC ARENA για φιλανθρωπικό σκοπό.

Του Βαγγέλη Βαρδακά
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile Facebook Profile)

Για την κινητικότητα που υπάρχει στον κόσμο για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι σημαντικό,  στην ίδια μοίρα με το αγωνιστικό, να υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου γιατί αυτό δίνει κίνητρο και βελτιώνει την διάθεση όχι μόνο των παικτών αλλά και των προπονητών και της διοίκησης και γενικώς της ομάδας. Περιμένουμε να έχει αρκετή προσέλευση διότι έτσι δίνεις το στίγμα σου στην κατηγορία.  Δεν μπορούμε να το δώσουμε ακόμα αγωνιστικά πέραν της καλής παρουσίας».

Για την προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΛ στην Α2 Εθνική Κατηγορία: «Δεν έχουμε τα μεγάλα ονόματα για την κατηγορία. Οι παίκτες πλην δυο τριών εξαιρέσεων δεν είναι γνωστοί στο πανελλήνιο, γίνονται μέσω της ΑΕΛ και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Είναι ευκαιρία για την ΑΕΛ να γίνει γνωστή ξανά στο πανελλήνιο. Και τι καλύτερη ευκαιρία από τέτοια ματς και με άλλες ιστορικές ομάδες, ιδιαίτερα μπασκετικές, όπως ήταν τις προάλλες ο Πανιώνιος, τώρα είναι ο Ηρακλής. Με τον Πανιώνιο προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά το αποτέλεσμα ήταν η ήττα στο τέλος. Αν το συζητούσαμε αυτό το πράγμα το καλοκαίρι και  έλεγαν πως θα έρθει ο Πανιώνιος με αυτό το ρόστερ και αυτήν την δυναμική που έχει και τους στόχους και ότι θα τον φτάσουμε ως το τελευταίο λεπτό να το παλεύουμε, το λέω ειλικρινά, δεν το περιμέναμε».

Για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό στο AEL FC ARENA: «Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ και αρκετούς φιλάθλους και  Λαρισαίους γενικότερα, υπήρξε μια κινητοποίηση για ένα μέλος του σωματείου, για  ένα φίλαθλο πάνω απ’όλα της ομάδας, οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάζεται η βοήθεια όλων μας. Η βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε είναι μια ενίσχυση.  Σκεφτήκαμε και με την ΠΑΕ τι μπορούμε να κάνουμε σε συνεργασία, είπαμε να κάνουμε κάτι πιο πρωτότυπο, να παίξει μια μεικτή, μια επίλεκτη ομάδα, όλων των τμημάτων και με κάποιους επαγγελματίες και με παιδιά από τις ομάδες νέων με την γυναικεία ομάδα. Ακούγεται λίγο παράξενο αλλά ο σκοπός είναι σημαντικός, το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα, αν και κατά την γνώμη μου θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από ένα ακόμα φιλικό που παίζουνε δύο ομάδες. Επειδή με έχουν ρωτήσει και άλλοι και είναι ευκαιρία να το πω αυτό, για λόγους διακριτικότητας και επειδή πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ περήφανο και γνωστό σε όλους μας, δεν ανακοινώνουμε το όνομα. Γι’αυτό και στην ανακοίνωση γράφουμε τον αριθμό μέλους».

Για τα μέρη που μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια ο κόσμος: «Πωλούνται εισιτήρια κάθε απόγευμα έξι με εννιά και στην ΠΑΕ κάθε μέρα εννιά με 5. Επίσης, μίλησα με τον Χρήστο Τσούμαρη, θα υπάρχουν τόσο αύριο στην Νεάπολη εισιτήρια για το φιλικό στην είσοδο όσο και σε κάποια εκδοτήρια στο ARENA».

DiogenisAcademy

Siourasnew

drogh banner

Fotakis Protergia