«Πάνοπλη» η ΑΕΛ εν όψει Ηρακλείου

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

aeltimeoutΜετά την αλλαγή της ημέρας του αγώνα με αντίπαλο το Ηράκλειο, η αποστολή της ΑΕΛ αναχώρησε το Σάββατο (10/12) για την Κρήτη, προκειμένου την Κυριακή (11/12) να διεκδικήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Η αποστολή της ΑΕΛ είναι πλήρης, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή των «βυσσινί», Αβραάμ Παπαδόπουλου. Από την πλευρά του δηλώνει για την αναμέτρηση με το Ηράκλειο: «Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι, με μια ομάδα που παρουσιάζει κάποιες μεταπτώσεις στις αναμετρήσεις της, αλλά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, σκληρή και επικίνδυνη. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, να έχουμε συγκέντρωση για να μην δώσουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να ελέγξουν τον ρυθμό και να πάνε το παιχνίδι εκεί που θέλουν».

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Κώστας Σαριμπαλίδης: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς! Το Ηράκλειο είναι ένα δυνατό σύνολο και θα είναι έτοιμο να μας αντιμετωπίσει. Αλλά εμείς θέλουμε να σταματήσουμε το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων εκτός έδρας και θέλουμε το ροζ φύλλο αγώνα»!

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia