Εορταστική εκδήλωση του Α. Α. Σ. Ταεκβοντό Λάρισας!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

KoukouletsiosTaeΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή & επίδειξη Ταεκβοντό του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας στο κοσμικό κέντρο «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ».

(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές Ποζαπαλίδης Κων/νος από τον Αθλτ. Συλ. ¨Taekyon¨ Βόλου και ο κ. Τσιβρένης Χαράλαμπος από τον Σύλλογο Αθλ. Αγ. Συλ. ¨Νίκης¨ Νέας Ιωνίας Βόλου .

Οι προπονητές ευχαρίστησαν τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την πρόσκληση και για την σπουδαία δουλειά που κάνει στον Σύλλογο και γενικά στον χώρο του αθλήματος εδώ και χρόνια. Η ομάδα Demonstration του Συλλόγου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό, εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες , Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό & Poomsae.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους καθώς για την πετυχημένη συνεργασία που είχαν οι αθλητές-τριες με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΙΟ.

Το 2016 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές –τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας , και αυτό γιατί η συμμετοχή τους στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό εκπροσώπησαν επάξια και κατάφεραν να διακριθούν.

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και σπασιμάτων του κ. Κουκουλέτσου Βάϊου και ευχήθηκε στους αθλητές-τριες του Συλλόγου το 2017 να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων και υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia