«Τη νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας σε όλα τα τμήματα»

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

tsagkalis228

Στον «ΑΕΛ Radio 104.8» και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αντώνης Τσαγκάλης, εκφράζοντας στήριξη προς τον Αλέξη Κούγια και τονίζοντας την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων που έχουν σχέση με την ΑΕΛ.

(Rockngoal Page - Rockngoal Profile)

Οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να στηρίξουμε όλοι τον κ. Κούγια σε αυτήν την προσπάθεια. Το κυριότερο είναι όλες οι δυνάμεις που έχουν σχέση με την ΑΕΛ να συστρατευτούν και να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα, πρώτα με την παρουσία μας. Η ΑΕΛ έχει ανάγκη και τη φυσική παρουσία και την οικονομική ενίσχυση, καθώς τις δυσκολίες που έχει καθένας στο σπίτι του η ΑΕΛ τις έχει πολλαπλά. Με την καινούρια χρονιά πρέπει να βρούμε όλοι ένα τρόπο να επικοινωνούμε μεταξύ μας και να τα βρούμε. Δεν θέλω να ξαναδώ την ομάδα σε άλλη κατηγορία. Δε θέλω να τα ξαναζήσω αυτά. Μακάρι αυτός ο άνθρωπος με το δύσκολο όνομα να μας κάνει να χαμογελάσουμε μέσα στο γήπεδο και εμείς θα του βγάλουμε ένα παρατσούκλι πιο εύκολο. Μακάρι να δούμε καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και να έχουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας σε όλα τα τμήματα και υγεία σε κάθε ένα φίλαθλο της ΑΕΛ ξεχωριστά. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη».

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia