Το... παρελθόν της ΑΕΛ στο Καρπενήσι! (photo)

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΑΠΟΝΟΜΗΜεγάλο ενδιαφέρον είχε η φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στην Παναχαϊκή στο Καρπενήσι, το οποίο δεν εστιαζόταν μόνο στο αγωνιστικό σκέλος του «Ιστορικού» αλλά και στην σύγχρονη ιστορία της... ΑΕΛ!

Του Κυριάκου Αποστόλου
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile - Facebook Profile)

Στο συγκεκριμένο ματς λοιπόν, το οποίο έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιούν οι δύο ομάδες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, έγινε μια συνάντηση η οποία φέρνει όμορφες μνήμες στου φιλάθλους των «βυσσινί». Σε αυτήν ήταν παρόντες ο Χρήστος Τσούμαρης, άλλοτε εκπρόσωπος τύπου της «Βασίλισσας» και νυν υπεύθυνος του διαφημιστικού τμήματος των «κυανόλευκων» και οι Ηλίας Κυριακίδης, Γιώργος Φωτάκης οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΛ από το 2007 έως το 2009, που αποχώρησε ο δεύτερος, ο οποίος συνέβαλε στον άθλο της ομάδας, που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας! Οι δύο πρώην παίκτες του Θεσσαλικού συλλόγου, είναι πλέον μέλη της Παναχαϊκής αλλά από διαφορετικά πόστα. Ο πρώτος είναι στο τεχνικό επιτελείο του τεχνικού των Πατρινών, Σωκράτη Οφρυδόπουλου ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται ακόμα με την φανέλα του συλλόγου της Πάτρας. Και οι τρεις έδωσαν στο παρελθόν τις υπηρεσίες τους στην «Βασίλισσα», από διαφορετικές θέσεις ο καθένας μεν, είχαν ωστόσο όλοι τις ίδιες και ευχάριστες αναμνήσεις.

Να σημειωθεί πως ο Χρήστος Τσούμαρης έχει διατελέσει σε πολλές κρίσιμες στιγμές εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του για την ομάδα. Πλέον είναι στέλεχος του έτερου συλλόγου της Λαρισας, του Απόλλωνα αλλά από διαφορετικό πόστο από το συνηθισμένο. 

Δείτε την σχετική δημοσίευση του Χρήστου Τσούμαρη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

DiogenisAcademy

PoularakisGroup

 

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

BA2017

drogh banner

 

Fotakis Protergia