«Έρχεται τη Δευτέρα και θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

oikonomou tsoumaris1210

Η ΑΕΛ έχει ρίξει τα «δίχτυα» της στην αγορά του ποδοσφαιριστή που θα λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι τον έχει βρει, έχει συμφωνήσει μαζί του και αναμένεται στην Ελλάδα, όπως είπε και ο μεγαλομέτχος, Αλέξης Κούγιας, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του παρέμβαση.

Του Παύλου Μόκκα
(Rockngoal Page - Rockngoal Profile - Facebook Profile)

Η άφιξή του, όμως, έχει καθυστερήσει, δίνοντας «τροφή» σε πολλά σενάρια να συνεχίσουν να ακούγονται και μεγαλώνοντας την αγωνία των Λαρισαίων φιλάθλων. Την απάντηση στον «γρίφο» έδωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Χρήστος Τσούμαρης, ο οποίος στον «ΑΕΛ RADIO 104.8» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικά δήλωσε: «Όντως ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Ελλάδα από χθες, αλλά ένα προσωπικό του ζήτημα που έχει σχέση με τη νυν ομάδα του ανέβαλε τον έρχομό του. Όταν γίνει γνωστό το όνομά του, θα γίνει κατανοητός και ο λόγος της μη προγραμματισμένης άφιξής του.

Δεν ανησυχούμε ως ΠΑΕ και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα και θα μετέχει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα».

DiogenisAcademy

Siourasnew

paspaliarhs

Nook

palaiovivliopwleio

cropped-Untitled-11

drogh banner

Fotakis Protergia